Szerezzen be bútorokat otthona kényelmében

ágy kárpit tisztítás

home

Nem kell sehová mennie

Válassza ki álmai bútorát otthona kényelmében.

credit_card

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Több fizetési mód áll a rendelkezésére. Banki átutalás, készpénz vagy részletfizetés.

Széleskörű kínálat

Számos kollekciót és egyéni modelleket is kínálunk az egész lakásba vagy házba.

ágy matrac tisztítás szódabikarbónával

4 tisztítás a helyszínen azonnal ágyazható A készülék a matrac legmélyéről is képes eltávolítani a 6 Pl. 300 ágy, 24 havi Kompresszoros felfekvés elleni antidecubitus matrac Felfekvés elleni kompresszoros matrac 50kg-130kg Tisztítás, karbantartás: A

Bútor kárpitozás - Kárpitos24

Akár az új – az ágy kárpitozásának előnyeiről. Az ágy az egyik legtöbbet használt bútordarab a lakásban, egyben olyan, aminél nagyon-nagyon fontos, hogy ne csak szép és esztétikus legyen a megjelenése, de tökéletesen kényelmes is legyen. Éppen ezért

Szőnyeg és kárpittisztítás Budapest 0620-513-1026 ...

Szőnyeg és kárpittisztítás Budapest . Helyszíni szőnyeg, padlószőnyeg és kárpittisztítás valamint matrac, sarok ülőgarnitúra, kanapé, fotel, tisztítása.Szőnyegek és matracok atkamentesítése. Egészségre ártalmatlan BIO tisztítószerrel, nagy teljesítmé

Takarításban Szakértő Partner | Kárpit/szőnyegtisztítás ...

A kárpittisztítás magában foglalja az általános felületi tisztítás mellett magában foglalja a folteltávolítást a szagmentesítést is. Vizelet és egyéb makacs szennyeződés esetén felárat számolunk fel – ilyen esetben előre egyeztetjük ezt Önnel.

Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten | Kanape.net

Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapest, XV. ker. Székely Elek út 11., Olcsó, import ülőgarnitúrák és kanapék féláron. Kanape.net AKCIÓ!

Professzionális autóápolás - NaturCar - Gőzös Autókozmetika

A gőz általi tisztítás előnye, hogy az autónk belsejét is sterilizálhatjuk vele. A forró gőz és enzim tartalmú kárpit szerünk elpusztítja az atkákat, gombákat és lebontja a baktériumokat, ezáltal tökéletesen fertőtleníti az adott felületet.

Ágy, Fotel, Kanapé tisztítás

Ágy, Fotel, Kanapé tisztítás Szőnyegtisztítás, kárpittisztítás, bútortisztítás kiszállással az Ön otthonában A szolgáltató székhelye Budapesten van, és a kiszállás is innen történik.

Tisztakarpit.hu

Hogyan is történik a mélytisztítás? A piszkos, foltos felületeket, úgynevezett permetextrakciós eljárással tisztítjuk, ami azt jelenti, hogy a kárpittisztító gép vegyszeres vizet juttat a tisztítandó felület mélyére, melyet utána nagy erővel felszív,

Kárpit tisztítás – állásajánlatok, árak, vélemények 2020

Itt van az aktuális állásajánlatok adatbázis a Kárpit tisztítás kategóriában. Add meg a rendelését, és kapsz egyéni ajánlatokat, találsz árakat és hasonlítsd össze a vállalatok és a szakemberek véleményét. Ingyenes és kötelezettség nélkül!

duplaágy tárolóval

BIO kárpit, szőnyeg és matrac tisztítás áraink Babakocsi - nagyméretű, komplett tisztítás tárolóval, esővédővel, vázzal együtt. (Pl. egy dupla ágybetét esetén általában 1000-1500,- Ft).