Aroma nyaklánc - Az élet fája: Ön is imádja az illatokat és az illóolajokat? Ennek az aroma nyakláncnak köszönhetően szó szerint magán viselheti az illatot. Az Élet fája motívummal díszített ékszer szépíteni fogja a dekoltját, ráadásul a kedvenc illa
Ezek a sütik összegyűjtik azokat az információkat, amelyeket összevont formában használunk annak érdekében, hogy megértsük, hogyan használják webhelyünket, vagy mennyire hatékonyak a marketingkampányaink, vagy hogy segítsen nekünk testreszabni webold
Na, megint eltűntem jó sok időre... Ennek persze megvan az oka, amit már korábban meg akartam veletek osztani, de húzódott a dolog, nem volt időm, aztán elrepült a félév...
"A romaízek mellett vannak benne hagyományos magyar ételek is, de ő ezeket is olyan speciális fűszerezéssel készíti, amitől nagyon sajátosak és iszonyú jók". "A roma konyha nagyon leveses, tehát sokféle izgalmas levesre lehet számítani, de például sp
A szilveszteri vendéglátás, otthoni buli, nem kis feladat elé állítja a vendéglátót, mert egyrészt szeretnénk a legjobb és legfinomabb falatokat felszolgálni, másrészt viszont nem szeretnénk a társalgásból, a buliból kimaradni, és egész este a konyha
Hozzávalók: 10 dkg babapiskóta, 15 dkg fehércsoki, egy nagyobb diónyi vaj, 3-4 szelet cukorban eltett narancs, 3-5 cl házi készítésű limoncello, 1-2 kiskanál citromlé, 3 mokkáskanál vanília aroma, 6-7 mokkáskanál vérnarancs aroma, a meghempergetéshez
Azélesztőt 1 dl langyos tej és 1 tk cukor keverékében felfuttatjuk. A lisztet egy tálba szitáljuk, hozzáadjuk a sót a porcukrot, a vaníliás cukrot, a felfutott élesztőt, a tojásokat, a narancshéjat, a vajat és annyi tejet adunk hozzá, hogy összeálljo
A tengeri sót a tengervíz bepárlásával kapják, mely nem csak nátrium-kloridot tartalmaz, hanem más ásványi anyagokat is. Meleg éghajlatú területeken a tenger vizét lapos medencékbe engedik, és a Nap melege segítségével párolják be. A Föld legnagyobb
-1 evőkanál vanília aroma-3 dl kefír-0,8 dl olaj-40 dkg meggy ( lehet befőtt is, vagy más idény gyümölcs ) A tojásokat ketté választjuk. A fehérjét habbá verjük. A sárgáját a cukorral kikeverjük. Hozzádjuk a lisztet, a vaníliát, a kefírt és az olajat
Anikó oldala: Az olasz konyha - Az olasz konyha, pirospaprikán kívül, valamennyi, nálunk is ismert fűszerfélét alkalmaz. Az ízesítésnél előszeretettel használják a rozmaringot és az oreganot is. A különböző ételekhez készített mártásoknál törekednek